6 Şubat 2010 Cumartesi

pendik giyim mağazaları

Erkek giyimi birçok kişiye kadın giyiminden daha kolay ve daha basit gibi gelebilir. Bence öyle değil. Kadın giyiminde şıklığın ve uyumun en önemli püf noktası olan detaylar, erkek giyimi için de geçerlidir. Erkek giyiminin kadınlara göre daha az alternatifi ve detayları vardır. Bu kolaylık gibi görünse bile giyimine dikkat eden beyler için bu bir zorluktur.

Kısa Boylu Erkekler
Ayakkabı seçimi sizin için önemli bir başlangıç olabilir. Ayakkabınızın sıfır tabanlı modeller olmamasına dikkat edin. Topuklu olan kösele tabanlı modelleri tercih edin. Ama topuk uzunluğunda abartıya kaçmyın. Sizin için en akıllı seçimlerden biri, takım elbiseyle giyilen klasik botlar olacaktır. Aynı zamanda bu botları jean’lerle de tamamlayabilirsiniz. Büyük desenlerden kaçınmanız gerekiyor. Onun yerine küçük desenleri ya da siyah-beyaz grafik desenleri tercih edin. Özellikle koyu renkler tercihiniz olmalı. Gömleklerinizle de ince kravat takmanızı öneriyoruz. Pantolonda da yüksek belli modelleri seçmemeniz gerek. Çok bol pantolonlar da sizi daha kısa ve kilolu gösterecektir.kisaboylugiyim

Kısa Boylu ve Kilolu Erkekler
Sizin vücut tipinizdeki erkekler için en önemli kural, enine çizgi giysilerden uzak durmaktır. Enine çizgili giysiler sizi daha da geniş göstereceğinden, kesinlikle giymemeniz gerekir. Aynı zamanda diagonal çizgilileri de tavsiye etmiyoruz. Ama boyuna çizgili giysiler sizi daha ince ve uzun gösterir. Hem gömleklerde hem de takımlarda tercih edebilirsiniz. İnce çizgili gömlekleri koyu renk pantolon ve jean’lerle tamamlayabilirsiniz.
pendik giyim mağazaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder